Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@22:35:09 GMT

پژوهش در امور زنان مغفول مانده است

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۸۸۲۲۸

مشاور رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در امور زنان و خانواده گفت: در استان خوزستان پژوهش و برنامه‌ریزی در امور بانوان مغفول مانده و به‌ندرت صورت گرفته است اما در بسیاری از استان‌ها و کلان‌شهرها از نظر آموزشی، رفاهی و اجتماعی برنامه‌های بسیاری برای این قشر از جامعه تدوین‌شده است.

به گزارش ایسنا، دکتر سکینه شاهی با بیان این مطلب افزود: این مسأله موجب می‌شود بار مسئولیت دانشگاهیان بیشتر شود و دانشگاه‌ها باید با پرداختن به مسائل مربوط به زنان در بخش‌های مختلف بتوانند در این امر راهکارهایی را به مسئولان اجرایی استان ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توانمندسازی بانوان شاغل این دانشگاه را ازجمله مهم‌ترین برنامه‌های این بخش دانست و اظهار کرد: تلاش خواهیم کرد در بخش بهبود و ارتقاء شأن و جایگاه بانوان شاغل دانشگاه برنامه‌هایی را اجرا کنیم.

شاهی با بیان اینکه پست مشاور امور بانوان و خانواده در دانشگاه به منظور رسیدگی به امور تمامی بانوان دانشگاهی اعم از کارکنان، اعضای هیأت‌علمی و دانشجویان است، گفت: یکی از اهداف مهم در این بخش توانمندسازی بانوان شامل کیفیت زندگی کاری، نشاط خانواده، ارتباط با همسر و تربیت فرزندان است.

وی خاطرنشان کرد: امروزه در عصری زندگی می‌کنیم که در هر موضوعی، مطالعات تخصصی فراوانی انجام‌شده است؛ بنابراین اکنون، هنگام آن نیست که صرفاً با آزمون و خطا با پدیده‌های جدید روبرو شویم و باید اطلاعات صحیح علمی از طریق آموزش به افراد انتقال یابد؛ این موضوع به‌خوبی در مورد امور خانواده و تربیت فرزند نیز صدق می‌کند.

مشاور رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در امور زنان و خانواده از توانمندسازی زنان به‌عنوان یک ضرورت یاد کرد و گفت: در این خصوص سازمان‌های مختلف برنامه‌هایی را برای کارکنان خود تدارک دیده‌اند و پیش از این نیز توسط کمیسیون امور بانوان دانشگاه برنامه‌ریزی و تلاش‌های بسیار زیاد و مؤثری دراین خصوص انجام شده که باید از تمامی اعضای این کمیسیون تقدیر کرد؛ تلاش می‌کنیم این برنامه‌ها به صورت تکمیلی‌تر ادامه یابد.

شاهی اظهار کرد: برخی از قوانین اداری در دانشگاه تصویب‌ شده که هنوز اجرایی نشده‌اند و یا انجام آن‌ها به کندی پیش می‌رود که این موضوع برخی مشکلات را برای بانوان شاغل دانشگاه ایجاد کرده است. در تلاش هستیم که از نظر حقوقی در بستر قانونی این مشکلات حل‌شده و شرایط کاری و زندگی مناسبی برای کارکنان ایجاد شود.

وی عنوان کرد: در خصوص برگزاری سمینارها و دوره‌های آموزشی برای بانوان دانشگاه، نیازسنجی‌هایی شده تا بتوان با بررسی‌های بیشتر برگزاری برنامه‌هایی با محوریت موضوعات موردنیاز بانوان را تدارک دید؛ سلامت جسمی و روانی کارکنان زن دانشگاه از اهمیت بسیاری برخوردار است که در این زمینه با مساعدت دانشکده تربیت‌بدنی، برنامه‌هایی برگزار خواهد شد، در زمینه سلامت روانی نیز اعضای هیأت‌علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی آمادگی خود را برای برگزاری سمینارهایی اعلام کرده‌اند.

مشاور رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در امور زنان و خانواده گفت: همچنین با مساعدت دکتر خواجه رئیس دانشگاه، مقرر شد برای راحتی هرچه بیشتر بانوان شاغل دارای شرایط خاص، با هماهنگی دفتر فنی دانشگاه در تمامی دانشکده‌ها آسانسور نصب و راه‌اندازی شود. در حوزه مسائل اجتماعی نیز برنامه‌ریزی‌های لازم برای دانشجویان دختر دانشگاه شهید چمران اهواز انجام خواهد شد.

مشاور رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در امور زنان و خانواده، خاطرنشان کرد: آشنایی با مسائل حقوقی، خانواده و فرزندان جزو نیازهای بانوان است که در این خصوص نیز استانداری خوزستان اعلام نیاز کرده که در بخش حقوق زنان بی‌سرپرست و بد سرپرست و کودکان معلول و کار، دانشگاه همکاری‌های لازم را داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۸۸۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی ۱۵۷ طرح‏نامه رویداد «ریحان‌شهر»

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ مریم اردبیلی مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران  با اعلام این خبر اظهارکرد: سومین رویداد «ریحان شهر» به عنوان مهمترین رویداد کنشگری محله محور زنان پایتخت که به دنبال تقویت کنشگری و عاملیت زنان است، وارد مرحله ارزیابی و بررسی طرح‌نامه‌ها شده است.

وی با بیان اینکه این مرحله از رویداد با همکاری اساتید و صاحبنظران حوزه اجتماعی و با مشارکت تیم علمی و تخصصی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در حال اجراست، خاطرنشان کرد: شاخص‌های ارزیابی و بررسی طرح‌نامه ها، بر اساس رویکرد شناخت دقیق مساله و موضوع در محله، تمرکز بر فعالیت محور بودن طرح‌ها، همسویی اهداف تعیین شده با فعالیت‌های اجرایی طرح و انطباق طرح با نیاز زنان و خانواده‌ها در محلات است، به گونه‌ای که منجر به تقویت مشارکت زنان و خانواده‌های آنان در محله شود.

مشاور شهردار تهران در امور زنان و خانواده با تاکید بر این موضوع که دبیرخانه ریحان شهر دایمی است خاطرنشان کرد: در سومین مرحله، ۱۵۷ طرح در سامانه کایپر بارگذاری شده است که پیش از این با نظر راهبران منطقه‌ای و در سطح مناطق ۲۲ گانه بررسی و ابعاد و ظرفیت‌های طرح‌ها طی جلسات حضوری و بازدید از آنها، مورد بررسی اولیه قرار گرفته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلاش معاونت امور زنان و خانواده در ارتقاء سطح اجتماعی بانوان
  • برگزاری جشنواره «دستپخت دخترانه» در لرستان
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان رئیس‌جمهور
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان و خانواده ؛ دلیل لغو چه بود؟
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت زنان و خانواده رییس‌جمهوری
  • خزعلی: حضور زنان در ورزشگاه تصمیم نظام بود
  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان
  • ارزیابی ۱۵۷ طرح‏نامه رویداد «ریحان‌شهر»
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت برگزار می‌شود