Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مدرسه ادبستان شهید دوران گفت: مدل مدرسه خانوادگی که مبتنی بر همکاری خانواده‌ها با مدرسه و آموزش است درکنار رشد و شکوفایی توانایی کودکان، به بهتر شدن جامعه کمک می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ زهرا شاه حسینی در کلاس مدرسه خانوادگی از کارگاه یک روزه دورهمی تربیتی بر مدار مادری که پیش از امروز(پنجشنبه) توسط مؤسسه نسیم عفاف و با همکاری کارگاه‌های چمرانی در دفتر آموزش و پژوهش استانداری برگزار شد، اظهار کرد: مدرسه می‌تواند پایگاهی خاص باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برگزاری هیئت کودک در دانشگاه هنر، مهد باعنوان حسینیه کودک شهید چمران، دبستان پسرانه و دخترانه از جمله فعالیت‌های انجام گرفته در راستای کار بزرگ آموزشی بود.

مدیر مدرسه شهید چمران ابراز کرد: خانواده‌ها با مدرسه غیر همراه هستند، بازی، حق انتخاب و آزادی، تفکر و زندگی از موارد مهمی بودند که در مهد و دبستان آن‌ها را پیگیری می‌کردیم که با اعتراض خانواده‌ها همراه بود، چرا که در نگاه آن‌ها آموزش، اجبار، حفظ و مدرک در سیستم آموزشی مطرح بود.

مدرسه یاریگر خانواده‌ها در امر تربیت فرزندان است

وی افزود: به دلیل چالش‌های موجود با کودکان و خانواده‌ها، ایده‌هایی را برای همراه کردن درنظر گرفتیم که آموزش، اردوی مادر و کودک، تفریح خانوادگی، فعالیت جهادی خانوادگی و برنامه‌های دهه فجر خانوادگی از جمله آن‌ها بود. 

این مقام مسئول عنوان کرد: همراه شدن خانواده‌ها با مدرسه نتایج مثبتی را به همراه دارد تاجایی که اردوهای خانگی با برنامه ریزی و فعالیت‌های مختلف ایجاد شد، همچنین شکل گیری هیئت، مشاوره، بازارچه، صندوق و مهدخانوادگی از نتایج همراهی خانواده‌ها است. 

وی ادامه داد: درواقع در خانه می‌توان از یک آغاز کوچک به فعالیت‌ها و برنامه‌های بزرگ رسید و سیستم آموزشی و مدل تربیتی خاصی را برای خود و اطرافیان شکل داد.

شاه حسینی گفت: مدرسه یاری‌گر خانواده‌ها در تربیت فرزندان است و درواقع باید تاثیرگذاری و تربیت اصلی به عهده خانواده‌ها باشد و خانواده‌ها نباید تصور کنند تربیت به‌طور کامل توسط مدرسه انجام می‌شود. 

وی عنوان کرد: حضور همبازی و همسالان در هنگام انجام فعالیت‌های مختلف دارای اهمیت است و از این رو اقداماتی مانند بازی، اردو، پارک و حضور در اجتماع درکنار خانواده‌ها و همکلاسی‌ها تاثیر گذار است.

عضو هیئت مدیره مدرسه شهید چمران در پایان تاکید کرد: مدل مدرسه خانوادگی درکنار رشد و شکوفایی توانایی کودکان به بهتر شدن جامعه کمک می‌کند. 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۰۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم همیشه در کنار آموزش و پرورش بوده است

ایسنا/خراسان رضوی مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور شاهد و ایثارگران گفت: همه دولت‌ها به آموزش و پرورش توجه داشته‌اند، اما دولت سیزدهم همیشه در کنار آموزش و پرورش بوده است و با حضور و شرکت عالی ترین مقام اجرایی کشور در جلسات شورای عالی آموزش و پرورش از این دستگاه عظیم دفاع و بر برنامه‌های آن نظارت نموده است.

زهرا مظفر در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشوری و استانی خراسان رضوی که شامگاه سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه در مجتمع شهدای سلامت برگزار شد، اظهار کرد: معلمی برگرفته از خود خداوند، بسیار شریف و مقدس است. اول معلم عالم، خداوند عز و جل است که وقتی به رسولش خواندن را آموخت تا معلمی متولد شود که تا آن روز عالم به خود ندیده است، معلمی که شوق تعلیم با وجودش عجین شده است تا بتواند منادی سعادت ابدی باشد و آنچه انبیای الهی را این‌چنین مقرب درگاه الهی کرد، همین شوق تعلیم بود.

مظفر با بیان اینکه که معلمی شغل انبیا است، گفت: در واقع معلمان همان پیامبران معاصرند و مانند آنان که حامل پیام حق الهی به آدمیان بودند، معلمان نیز هدف مشابه و مقدسی را دنبال می‌کنند و با هدایت دانش‌آموزان و آموزش علم و معرفت به آنان، مسیرهای خطیری چون خودشناسی و خداشناسی را آموزش می‌دهند.

وی گفت: به حکم آیه ۳۱ سوره بقره معلمی یکی از صفات خداوند است. علمی که در سینه معلمان است، مستقیما به علم ربوبی متصل است و مستقیما تجلی علم حق است. در تفسیر گفت‌وگوی حضرت ابراهیم(ع) در وصف خدای خود در سوره مبارکه شعرا می‌خوانیم هر سخنی که از زبان معلم بیرون می‌آید، این همان بیان و زبان خداوند است که نقش تعلیم را در سخن معلم می‌آفریند و در واقع مزد معلم مستقیم به دست خداوند است و حرفه معلمی چیزی جز عشق نیست.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور شاهد و ایثارگران ادامه داد: چنانکه پیامبر (ص) می‌فرماید یکی از آثار معنوی برخودار شدن معلم، برخودار شدن از محبت بیکران پروردگار و بخشودن خطاهاست. همه جنبندگان زمین، ماهیان دریا و همه اهل آسمان و زمین برای آموزگار نیکی آمرزش می‌خواهند. آموزش به‌عنوان نیکی ماندگار برای معلمان بیان شده است؛ چرا که آثار معنوی ماندگار برای معلم دارد.

تعلیم و تربیت؛ زندگی بخشیدن به فرد و جامعه است

وی به نقل از یکی از بزرگان دین یادآور شد: معلم باید طوری طبیب و طاهر باشد که شاگردانش بتوانند به قیام و قعود او اقتدا کنند. وجود او سراسر نور باشد و این طیب و طاهر بودن معلم تعلیم را به تربیت برمی‌گرداند، لذا معلمان باید در سطح خود امام شوند، چرا که در منطق اسلام، تعلیم و تربیت به معنای زندگی بخشیدن به فرد و جامعه است.

مظفر اظهار کرد: کار و نقش معلمی در جامعه تراز اول است و معلم با آموختن به یک انسان کلید بهره‌برداری از گنجینه تمام نشدنی را به او می‌دهد و معلمان همان راهنمای عملی زندگی دانش‌آموزان هستند. معلم با طراحی فرآیند یاددهی و یادگیری فعال به دنبال این است که فرآیند یادگیری در آموزش مؤثر باشد، چنانچه رهبر معظم انقلاب در سال گذشته فرمودند معلم شاگردانش را به مثابه فرزند خود تلقی کند و هر آرزویی برای آینده فرزندش دارد، در دانش‌آموزان خود متبلور سازد.

وی با بیان اینکه معلم امانت‌دار زمان و وقت دانش‌آموزان است، ادامه داد: کلید سعادت و شقاوت یک جامعه در دست قشر فرهنگی است، معلمان به فرموده رهبر معظم، افسران سپاه پیشرفت کشور هستند و حفظ شأن و جایگاه معلم در درجه اول بر عهده خود اوست، چرا که باید هر معلمی احساس کند آینده در دست اوست و او آینده‌ساز است. رسالت آموزش و پرورش انسان‌سازی است و باور به تربیت توحیدی بر پایه فطرت الهی است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور شاهد و ایثارگران افزود: در نظام تعلیم و تربیت اسلامی، غایت دست‌یابی به حیات طیبه است و در آموزش و پرورش کانون تحولات انسان‌ساز، خلق دنیای آینده است و رسالت معلمان، تربیت نسل دارای هویت اسلامی ایرانی، مقاوم، آگاه برای تحقق تمدن نوین اسلامی است.لذا یک معلم باید دارای ویژگی‌های خاصی باشد.

مهم‌ترین شرط یک معلم خوب، داشتن سعه صدر است

وی گفت: مهم‌ترین شرط یک معلم خوب، داشتن سعه صدر است که با استقامت و سخت‌کوشی استعدادهای دانش‌آموزان را شکوفا کند. یک معلم خوب باید مؤمن باتقوا، با احساس، متخصص، متعهد و دارای وجدان اخلاقی باشد، زیرا که یک معلم با این ویژگی‌ها می‌تواند یک نسل را در برابر سعادت قرار دهد و همان ایمان است که یک معلم را به پیامبری می‌رساند و عملش تنها برای رضا و خشنودی خداست. بنابراین آنچه خود معلم است از آنچه درس می‌‎دهد، مهم‌تر است.

مظفر افزود: دیگر رسالت جامعه تربیت و تربیت بیان دستاوردها و روایت‌های پیشرفت است. زیرا دشمنان با تمام توان به دنبال ایجاد یأس و ناامیدی در میان کل جامعه به‌ویژه نسل جوان و نوجوان هستند. لذا از مسئولیت‌های خطیر ما جامعه فرهنگیان این است که واقعیت را به‌خوبی تبیین کنیم. جهاد تبیین به منزله جهاد در راه خداست، چرا که گاهی جهاد معلمان حضور در سنگرهای دفاع مقدس و حفظ خاک و اسلام در برابر دشمنان بوده است و اکنون جهاد تبیین برای حفظ آرمان‌ها و ارزش‌های مقدس نظام مقدس جمهوری اسلامی است که به برکت خون صدها هزار شهید به دست آمده است.

وی گفت: آموزش و پرورش همواره مورد توجه مقام معظم رهبری بوده و با فرمایشات‌شان راهنمای جدی برای آموزش و پرورش بوده است. همه دولت‌ها به آموزش و پرورش توجه داشته‌اند، اما دولت سیزدهم همیشه در کنار آموزش و پرورش بوده است و با حضور و شرکت عالی ترین مقام اجرایی کشور در جلسات شورای عالی آموزش و پرورش از این دستگاه عظیم دفاع و بر برنامه‌های آن نظارت نموده است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور شاهد و ایثارگران ادامه داد: اقدامات بسیار مهمی در این دولت انجام شده است؛ اجرای رتبه‌بندی پس از سه دهه و با حمایت دولت سیزدهم انجام شد و برای کسری بودجه آن، سران سه قوا کنار هم آمدند تا بودجه کافی به این امر تخصیص یابد. همچنین در سال گذشته با تخصیص بیش از ۷۲ هزار نیروی انسانی به آموزش و پرورش و در سال جاری با تخصیص ۱۰۵ هزار نیرو به آموزش و پرورش و برای اولین بار جذب ۱۹ هزار مربی پرورشی، تربیت بدنی و مشاور به طوری هر مدرسه یک مشاور و مربی داشته باشد. جذب نیروی انسانی به لحاظ کمی، کاری بی‌نظیر و به لحاظ کیفی با آموزش و تصویب آیین‌نامه مسیر رشد معلمی و توانمندسازی نیروی انسانی، کیفیت‌بخشی و فرآیند صلاحیت‌های حرفه‌ای در آموزش و پرورش از موفقیت‌های دست‌یافتنی بوده است.

وی بیان کرد: برای اولین بار توسعه و تقویت چندبرابری بودجه در امر مدرسه‌سازی و تقویت مدارس دولتی براساس نقشه راه سند تحول بنیادین اتفاق افتاده است. توجه به فعالیت‌های پرورشی و فرهنگی، اوقات فراغت، اردوی راهیان نور و اردوی راهیان پیشرفت و فعالیت‌های قرآنی که بیش از ۱۰ میلیون دانش‌آموز در آن فعالیت داشتند، از اقدامات مهم دیگر است. در واقع اجرای سند تحول بنیادین و تدوین و تصویب الگوی مدرسه‌ای آن در حال اجراست.

مظفر با اشاره به جذب بیش از ۳۰ هزار دانشجو معلم اظهار کرد: فرآیند جذب معلم از طریق دانشگاه فرهنگیان نیز یکی دیگر از اتفاقات مهم است. وظیفه ما معلمان در جهاد فرهنگی این است که به بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور بپردازیم، چنانکه در این دولت به احیای باشگاه دانش‌پژوهان جوان و حمایت از دانش‌آموزان نخبه اتفاق افتاده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بازنگری شود
  • هدف‌گذاری برای ارتقای سیستم آموزشی/ معلمان درصدر حل مسائل هستند
  • نقش ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده / فعالیت بیش از ۲۰ هزار ماما در کشور
  • ثبت‌نام حضوری و الکترونیک کلاس اولی‌ها از امروز
  • دولت سیزدهم همیشه در کنار آموزش و پرورش بوده است
  • ساخت ۱۵۰ مدرسه در استان بوشهر
  • صحرایی: ۱۰۰ هزار معلم جدید جذب می‌شوند
  • صحرایی: ۱۰۰ هزار معلم جدید جذب خواهند شد
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم